Mitt liv, mina tankar, min blogg....

Alla inlägg under juni 2013

Av Frida Essborg - 23 juni 2013 12:46

Hallå bloggen! Sorry om jag inte skrivit i helgen men jag har varit upptagen med midsommar firandet. Vi campade somsagt i Orsa med ett par vänner och firade midsommar där. Vi badade, spelade fotboll, lekte, skrattade gick på tivoli och mycket annat:) Lägger ut bilder senare, har alla bilder på mobilen. På midsommarafton uppträdde Eric Saade på campingen men jag kollade inte på honom, han uppträdde på campingen för två år sedan och han är egentligen inte så superbra. Min syster och en sav mina bästa kompisars syster gick dit med ett par andra tjejer som vi campade med. Vet inte om det är så mycket mer att berätta om helgen.

Puuuuzzzz

Av Frida Essborg - 20 juni 2013 19:00

Halloooo. Sitter fortfarande i bilen till Orsa. Har skiiiiiiiittråkigt. EN MIL KVAR! Strax framme. Har tagit lite bilder från resan. Varsågod!

Av Frida Essborg - 20 juni 2013 17:20

Nu är jag tillbaka! Bloggar på min mobil som inte lika bra att Blogga på :/ Jo, jag skulle ju fira midsommar i Orsa. Vart ska ni fira midsommar!? KOMMENTERA! Jo jag hade tänkt sluta med HISSA och DISSA, men kanske ska börja med att skriva noveller lite då och då istället! :3 Tycker ni om idén?! Kommentera!

Puzzar från Frida

Av Frida Essborg - 20 juni 2013 17:09

Hallå vänner som min musiklärare brukar säga;) Nu sitter jag på parkeringen på kupolen och väntar på mammsen. Hon skulle springa in och anmäla mig till friidrottsskolan som är nästa vecka :3 -I am so excited, som Maria Montazami skulle sagt. Måste göra ett snabbt inlägg nu för vår surfplatta som jag bloggar på håller på att ladda ur totalt!
:O Bakom bilen har vi husvagnen. Vi är på väg till Orsa för att campa där över midsommar med familjen och ett par andra familjer. Vi kommer stsnns där tills på söndag, och på lördag kommer Eric Saade och ska uppträda. Tänker absolut inte kolla på honom. Nu laddarden närsomhelst ur så jag måste avsluta.

Kram Frida

Av Frida Essborg - 18 juni 2013 22:07

Hallååå alla läsare!! Idag har jag varit och shoppat på kupolen i Borlänge med syrran. Jag och min syster var där själva i typ 2 timmar. Sen kom mamma efter att hon gjort nåt test på högskolan. Ville gärna dela med mig av min shopping. Varsågoda! 




Orange tröja KAPPAHL 50kr (REA) (fått av mamma)

''Panda'' ryggsäck Åhlens ?kr (fått av mamma) Den kanske verkar lite ''töntig'' men jag är tokig i JAPAN och är inspirerad *stavning* av KAWAII en typisk japansk klädstil.

Väska med glasögon på 45kr NewYorker (REA) (köpt själv)

Vit spetsblus H&M 149kr (köpt själv)

Svarta tygskor 199kr Skohuset (fått av mamma)

One direction armband ''I love Harry'' och ''<3 1D''  egentligen 30kr st men kassörskan var lite knasig så jag fick det för 20 kr st istället:D

Sen köpte vi lite annat som kanske inte är så intressant för er:S



 Kramizzz

             



           

Av Frida Essborg - 16 juni 2013 17:37

Hallå! Nu är jag äntligen hemma från Falun. Det var suuuuuupervarmt där inne och svettigt. Men jag måste fortsätta berätta om de senaste dagarna. Jo igår hade vi uppvisning på showskolan. Det var superkul men jag skämde ut mig inför mer än 500 pers. (som vanligt) I två av tre danser skämde jag ut mig. I den första dansen som var min favoritdans, skulle man i första refrängen slå armarna utåt och sen i andra refrängen slulle vi stå i en halvcirkel och göra på samma sätt med armarna fast inåt för det skulle bli lite tight men dom jag stod bredvid hade så stort mellanrum så hjärnan trodde att jag skulle slå dom utåt istället. Och allt spelades in på film. Och sen i en annan dans stod jag på tredje raden och sen blev det platsbyte och jag skulle ÄÄÄÄÄÄNTLIGEN stå längst fram så gjorde tjejen bakom mig ett felsteg och gjorde snubbelben på mig så där stod jag längst fram framför 500 pers och skämdes. Snacka pinsamt. Och så fick vi ha jättefint scensmink. Lägger kanske ut bilder sen från showskolan. Nu ska jag äta tacos!


Kram på er

Av Frida Essborg - 16 juni 2013 12:02

Hallå människor! Sorry om jag inte skrivit på några dar men jag har försökt att blogga på telefonen för jag har inte hunnit blogga hemma. Jag har skrivit lååååååånga inlägg på telefonen under de här dagarna men inga blev sparade. Men iallafall hade jag skolavslutning i torsdags. Den var nog den pinsammaste på 5 år! Först när vi skulle sjunga strövtåg i hembyggden började introt som vår musiklärare spelade på piano och när vi började sjunga första versen stoppade han mitt i versen för han kom på att en tjej skulle spela introt på fiol. Så där stod hela klassen och skämdes inför mer än 200 pers. Sen kunde jag och min bästis knappast psalmerna. Och efter avslutningen åkte jag mormor, mamma och mina systrar på IKEA i Gävle. Jag hade påmig avslutningsklänningen och smutsiga converse. Jag orkade inte gå runt i ett stort varuhus med dyngsura, trånga ballerinaskor. Och igår hade vi den stora uppvisningen på showskolan. Jag skriver mer om det i eftermiddag. Jag pappa och mina systrar ska till Falun på ett lekland. 


Puzzizzzzzzzzzzzz

Av Frida Essborg - 12 juni 2013 17:13

Halloj alla bloggläsare! Märkte att jag inte skrivit på några dar, sorry... Idag var sista dagen i skolan, OCH IMORGON ÄR DET SKOLAVSLUTNIIIIIIIING!! Skönt att få slippa tänka så jäkla mycket på skolan och bara ta det luuuuungt i 2 och en halv månad. Har ni något speciellt ni ska göra på lovet!? KOMMENTERA! Men en tråkig sak (för mig), min favorit lärare Jan ''Janne'' ska gå i pension! Jag kommer att sakna honom supermycket!!! Han är den bästa läraren i VÄRLDSHISTORIEN! Han har stöttat mig igenom hela skolåret inom svenskan. (Inte för att skryta men jag är bäst i klassen i ämmnet svenska) Han har hjälpt mig att gå frammåt i svenskan och pushat mig i utvecklingen. Inte bara han ska sluta, en av mina bästa vänner Emma ska flytta till Stockholm! Om du läser detta Emma, så kommer jag att sakna dig supermycket och GRÅTA när du åker. Men, men. I går cyklade hela klassen på utflykt till en skog för att kolla på fåglar. Vi stannade vid fågeltorn och massa andra platser i skogen. Sen fortsatte vi mot Kanot-stadion och myste där tillsammans hela klassen. I klassrummet är vi den stökiga klassen på 30 pers men när man försvinner från skolan och umgås mer ''privat'' så är vi en rätt mysig men ändå busig klass. Vissa killar låg på bryggan halvnäcka och doppade sig i vattnet medans tjejerna sprang runt och gjorde volter. Sen gick vi samma väg tillbaka och cyklade 3 KM där en Km består av grusväg. Måste sluta.


Puss Puss

Presentation


Hej! Jag heter Frida och är en 11 årig Tjej från Dalarna.Jag friidrottar i Kvarnsvedens Friidrott och älskar Japan. Jag har diagnosen ASTMA och är också allergisk mot det mesta. Jag bloggar om min vardag och mina tankar. KRAM FRIDA

Fråga mig

3 besvarade frågor

Omröstning

Har du en idol eller förebild?
 Ja, en sport idol/förebild.
 Ja,en artist som idol/förebild.
 Ja, en familjemedlem som idol/förebild
 Nej, ingen särskild

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28 29
30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards